Saltar al contenido

Un petó de mandarina por Canal, Eulàlia

febrero 27, 2019

Descargar Un petó de mandarina pdf

Un petó de mandarina

Título del ebook: Un petó de mandarina
Autor: Canal, Eulàlia
Editorial: BARCANOVA
Categoría: Edad de interés
Fecha de publicación: 2/8/2018
Número de páginas: 128
ISBN: 9788448945961
Idioma: Español
Más información del libro: Edad de interés: a partir de 10 años | Educación Primaria | Relatos de aventuras (infantil/juvenil)

Tamaño del archivo: 584.13KB
Formatos disponibles: PDF – EPUB – EBOOK

Descripción del libro:

El Tavi s’enamora de la Vanina el primer dia que la veu asseguda a la classe. Ella ha arribat d’un país llunyà, envoltada de misteris. El Tavi no tindrà el camí gens fàcil: cada vegada que es vol acostar a la Vanina, el Ricki i els seus col·legues li barren el pas. Això l’ajuda a descobrir que hi ha una pila de coses d’ell mateix que no sabia, i que, quan s’ho proposa, pot arribar lluny.

Sobre el autor:

Lloc de naixement: Granollers Nom i cognoms: Eulàlia Canal Iglésias Titulació acadèmica: Psicologia clínica Lloc de treball: Mútua Nostra Senyora del Carme i Espai d’atenció psicològica, de Granollers Premis obtinguts: 1998 Premi de poesia Òmnium 2005 Premi de narrativa infantil Ciutat d’Eivissa Obres publicades: Andana blanca; Emocions i sentiments, contes i cançons; Qui enviava petons a l’Estrella? Aspectes a destacar: A part dels llibres també li agrada molt la música i el teatre. En teatre ha col·laborat en diferents projectes. Habitualment col·labora també amb Tot sona records escrivint lletres per cançons infantils.

Leer Ebook Online Un petó de mandarina.epub